^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Протидія торгівлі людьми

З початку війни ризик потрапляння в ситуацію торгівлі людьми значно підвищився як в Україні, так і поза її межами. Це пов’язано з тим, що частина людей виїхала на тимчасове місце проживання до Європи, частина переміщена всередині держави, а значна кількість людей примусово вивезені на територію Росії. Окрім того, російська агресія та злочини, вчинені представниками держави-агресора стосовно мирного населення України, зокрема, їх незаконне утримування, перебування в полоні та використання у збройному конфлікті, загострили проблему трудової та сексуальної експлуатації. 

На фоні складної ситуації, яка склалася в нашій країни, великої кількості людей, які потрапили у скрутне становище та складний психологічний стан людей, які змушені були залишити власні домівки, пройти крізь інші важкі випробування, люди стають більш вразливими та можуть потрапити у ситуації торгівлі людьми. Саме тому, з метою попередження потрапляння в ситуації торгівлі людьми, соціальним педагогом Беленченко І.В. було організовано та проведено інформаційний захід для студентів коледжу.  

Під час заходу студенти дізналися про причини потрапляння в ситуації торгівлі людьми,  ознаки торгівлі людьми, шляхи та методи вербування, загальні правила безпечного працевлаштування в межах України та за кордоном. 

Слайд1

Слайд2

Слайд3

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних