^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Засідання Педагогічної майстерні "ChatGPT - штучний інтелект як ефективний асистент"

21 листопада 2023 року відбулося засідання Педагогічної майстерні, присвячене темі "ChatGPT - штучний інтелект як ефективний асистент". У межах цього заходу викладач інформатики та цифрових технологій Марусов М.С. підготував цікаву та інформативну доповідь, у якій було розглянуто різні аспекти співпраці із ChatGPT.
У доповіді було висвітлено можливості використання ChatGPT у педагогічному процесі, зокрема, його роль у підготовці структури занять, тренінгів та воркшопів. Викладач розповів про те, як ChatGPT може бути використаний для генерації ідей, здатен сприяти професійному розвитку та допомагати в аналізі й формулюванні промптів (запитів).
Доповідь стала основою для жвавого обговорення серед учасників майстерні. Зокрема, вони оцінили ризики використання ChatGPT на основі штучного інтелекту для студентів, розглянули питання етичності та безпеки використання такого інструменту в освітньому процесі.
Загалом, засідання Педагогічної майстерні виявилося не лише інформативним, але й стимулюючим для подальшого використання інноваційних технологій у сфері освіти.

Pedmajserna 1

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних