^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Директора коледжу Олександра Сайчука нагородили почесною відзнакою Верховної Ради України

Завжди дуже приємно ділитися чудовими новинами!
Наш коледж уже не вперше був відзначений за плідну й систематичну роботу із улаштування місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб та забезпечення цієї вразливої категорії громадян усім необхідним для побуту та адаптації до нового життя.

Цього тижня високо оцінила роботу колективу коледжу народна депутатка Вікторія Кінзбурська, яка вручила директору Олександрові Сайчуку почесну відзнаку Верховної Ради України й подякувала колективу за щоденну нелегку роботу. «За те, що не залишалися й не залишаєтесь осторонь проблем ВПО, а всіляко намагаєтеся підтримати, внести частку своєї душі та праці», - зазначила Вікторія Олександрівна.
Ця нагорода є визнанням великої праці і директора, і всієї команди коледжу, яка наполегливо працює, щоб зробити світ кращим для всіх. Ми пишаємося досягненнями нашого колективу й завжди готові йти вперед, допомагаючи тим, хто потребує на нашу підтримку.
Дякуємо за вашу підтримку, разом ми продовжимо робити добро в нашій спільноті! 💪 #ПрацюємоДляВсіх #Відзначення #КоледжТаСпільнота

photo 2024-05-07 16-54-44

 

photo 2024-05-07 16-54-50

 

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних