^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Студентська конференція

Партнерство з ХДН бібліотекою імені В.Г. Короленка

26 грудня Харківська державна наукова бібліотека ім. В.Г. Короленка разом з Харківським організаційно-методичним центром культури та мистецтва організували народознавчу онлайн - зустріч з Михайлом Красиковим, професором кафедри українознавства, культурології та історії НТУ «ХПІ»,

«Грудневі свята у традиційному народному календарі українців». У заході взяли участь студенти групи М-31 та викладач Мамічева А.В. Учасники зустрічі мали змогу розширити, поглибити, набути нових знань про культурну спадщину нашого народу, почути різні думки традиційних святкувань, обрядовості, звичаїв, які існували на Слобожанщині в історичному екскурсі. Особливо приємними були спогади про Петра Івановича Іванова - етнографа, дослідника української культури та побуту, який закінчив із золотою медаллю Першу Харківську чоловічу гімназію – ту саму, в якій навчалися В.І.Вернадський, Порфирій Мартинович. А навчалися вони, в різні часи, у стінах нашого коледжу, який і сьогодні є вагомою частиною освітянського простору Слобожанщини.

Співробітництво циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін і фізичного виховання з Харківською державною науковою бібліотекою імені В.Г.Короленка дає багатий матеріал для творчості, пізнавальної та дослідницької діяльності викладачів і студентів.                

 студ конференція

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних