^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Попередження домашнього та гендерно зумовлепного насильства

25 листопада відзначається Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, оголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Цього дня розпочинається глобальна ініціатива «16 днів проти насильства», спрямована на вирішення двох важливих проблем – запобігання та протидія домашньому насильству та торгівлі людьми. Головною метою цієї акції є привертання уваги громадськості до цих проблем, а також активізація зусиль державних установ і громадських організацій для захисту прав людини.
У межах цієї ініціативи для студентів та всіх охочих соціально-психологічна служба коледжу провела інформаційно-просвітницьку лекцію під назвою «Попередження домашнього та гендерно зумовленого насильства». Лекція мала на меті поширення усвідомлення проблеми насильства щодо жінок, особливо в контексті домашнього середовища та гендерних аспектів цього явища. Учасники отримали інформацію про можливі шляхи запобігання та боротьби з різними видами насильства.
Такі заходи сприяють підвищенню обізнаності громадськості та формуванню єдиної фронтальної стратегії для подолання цих негативних явищ у суспільстві.

1 dsfgdfgfffrff

2 dsfgdfgrfffff3 dsfgdfgrfffff

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних