^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Голодомор–одна з найбільших трагедій в історії України

Голодомор був не лише гуманітарною катастрофою, але й актом геноциду, який мав на меті знищення української нації та її культури.
Ми не повинні забувати про цю страшну подію, маємо завжди пам'ятати про тих, хто став жертвою Голодомору.
ХДН бібліотека імені В. Г. Короленка, Український інститут національної пам'яті та ХДППФК імені В. І. Вернадського організували та провели онлайн-годину пам’яті «Стежина скорботи. Голодомор 1932 – 1933 років в Україні. До 90-річчя трагічних подій». Студенти коледжу Олена Торяник, Максим Гармаш, Юрій Колосовський виступили з повідомленнями: «Страшна сторінка в історії нашої Батьківщини», «Історія геноциду українського народу», «День пам’яті жертв Голодомору».
Наукова співробітниця Українського інституту національної пам’яті кандидатка історичних наук Марія Тахтаулова надала нові інформаційні матеріали, узяті з щоденників очевидців цих подій. Були проведені паралелі з сьогоднішнім геноцидом, спрямованим на знищення українського народу Росією.
У четверту суботу листопада здобувачі освіти та працівники коледжу о 16:00 долучилися до Загальнонаціональної хвилини мовчання, запаливши у своїх оселях свічки-вогники пам’яті.

photo 2023-11-28 19-47-58

photo 2023-11-28 19-48-14

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних